Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

НЕБЕСНІЙ СОТНІ ВДЯЧНІ ЗА СВОБОДУ
Вівторок, 20 лютого 2024, 09:35

10 років тому був Майдан... Тоді серед українців ходив анекдот: «Якщо в кав’ярню в Києві вривався смердючий від диму, брудний чоловік, то всі знали, що у цієї людини мінімум дві вищі освіти і він знає щонайменше три мови».

На Майдан вийшла чи не найкраща частина українського суспільства, люди були різними, але їх об’єднувало одне – остогидло миритись з перетворенням України на одну з колоній росії. На той момент ніхто не здогадувався, що в історії не тільки України, а й усього світу починається новий етап, і що події, які відбуватимуться наступні 94 дні, – перший крок на шляху до драматичних геополітичних змін. Їх тригером стало продовження боротьби українського народу, що велася не за матеріальні блага чи владу, а за духовні цінності – Гідність і Свободу. Цінності, про які в Європі не говорили, бо вважали їх очевидними, про які в росії мовчали, бо вважали небезпечними.

З метою збереження та донесення до українців об’єктивної інформації про доленосні події 2013-2014 рр. у великій читальній залі оформлено книжкову виставку «Небесній Сотні вдячні за свободу». Запрошуємо всіх охочих ознайомитися з документами, книгами і публікаціями про ті криваві події в історії нашої держави.

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday3473
mod_vvisit_counterYesterday952
mod_vvisit_counterThis week3473
mod_vvisit_counterLast week12324
mod_vvisit_counterThis month33912
mod_vvisit_counterLast month35632
mod_vvisit_counterAll days4271022

We have: 9 guests online
Your IP: 18.118.200.136
Mozilla 5.0, 
Today: квіт. 28, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер