Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Зустріч з Назарієм Брезіцьким
П'ятниця, 09 жовтня 2020, 12:44

8 жовтня у великій читальній залі працівники книгозбірні мали можливість поспілкуватися з кандидатом на посаду міського голови Львова Назарієм Романовичем Брезіцьким – засновником ГО «Ідея міста», керівником ТОВ «Абданк», директором ВАТ «Сортнасіннєовоч-Львів» та ТОВ «Релігійне позаконфесійне видавництво «Добра книга». Він представив свою візію розвитку Львова на наступне десятиліття.

Шанс на перетворення Львова, на думку Брезіцького, полягає в створенні в місті такого клімату, який сприяв би поверненню інвестицій, які останніми роками були виведені з України. «Ми прагнемо зробити львів’ян успішними та заможними. Львів – найближче місто до кордону з Європою, тому ми маємо всі шанси стати партнерами. Багато інвесторів, вклавши гроші в Україну, були ошукані та кинуті напризволяще. Якщо хоча б кілька проектів нам вдалося створити совісно та чесно, то ми змогли б повернути імідж державі. Наша команда йде на місцеві вибори з наступальною стратегією, ми беремо відповідальність за її втілення і знаємо, як вивести наше місто на мапу світу», – заявив кандидат.

Опісля Брезіцький відповів на низку запитань.

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday40
mod_vvisit_counterYesterday2883
mod_vvisit_counterThis week6555
mod_vvisit_counterLast week5564
mod_vvisit_counterThis month23570
mod_vvisit_counterLast month35632
mod_vvisit_counterAll days4260680

We have: 24 guests online
Your IP: 3.147.104.248
Mozilla 5.0, 
Today: квіт. 24, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер