Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Плетіння браслетів
Понеділок, 15 серпня 2022, 13:55

12 серпня у відділі мистецької літератури нашої бібліотеки був проведено майстер клас з плетіння браслетів.

Хенд-мейд (ручна робота) – це чудова можливість самовиразитися. Не кожен із нас має творчу професію, але творчий початок, безсумнівно, притаманний будь-якій людині. Саме тому, створюючи щось своїми руками, ми отримуємо ні з чим незрівняне задоволення, привносимо в своє життя красу і гармонію.

Цей вид діяльності привабливий тим, що опанувати його може кожен. Для того, щоб створювати своїми руками прекрасні речі, зовсім не обов’язково володіти якимись особливими художніми здібностями. Можно перетворювати повсякденні предмети на фантастичні витвори мистецтва. Для цього цілком можна обійтися й підручними засобами або за необхідності придбати недорогі елементи, що і зробили наші майстрині.

Плетіння стрічками – вид художнього рукоділля. Обереги – браслети – прості у виконання, вони плетуться швидко та їх прекрасно носять і жінки і чоловіки. Носять браслети не лише для зручності, але й для того, щоб не проникала лиха сила, яка викликає хвороби. Зроблені своїми руками браслети, майстрині передадуть нашим воїнам-захисникам.

Поєднання синього і жовтого кольорів становить органічну частку народної художньої традиції.

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday1189
mod_vvisit_counterYesterday635
mod_vvisit_counterThis week4223
mod_vvisit_counterLast week7079
mod_vvisit_counterThis month16079
mod_vvisit_counterLast month35632
mod_vvisit_counterAll days4253189

We have: 11 guests online
Your IP: 18.188.152.162
Mozilla 5.0, 
Today: квіт. 19, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер