Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

БІЗНЕСМЕНИ Й БІБЛІОТЕКА
П'ятниця, 03 лютого 2023, 11:41

30 січня, саме в бібліотечний санітарний день, бібліотеку відвідала велика група слухачів бізнес-школи «Конс-на-Біс». Як виявилося, бізнесменів з різних куточків України цікавить широкий спектр питань. Директор бібліотеки ознайомив гостей з історією установи й будівлі колишнього Міського казино. Розповів про фонди, проблеми російської і радянської спадщини в бібліотеках України загалом. А також проблему читання книг на паперовому носії, яка, на жаль, є світовою і пов’язана з поширенням новітніх технологій.

Відвідувачі змогли потрапити не лише у відкриті фонди, а й у книгосховище, змогли вдихнути запах бібліотеки й доторкнутися до рідкісних видань, наприклад словника Лінде.

Гості, зокрема коуч О. Морозов, запитували про давню й прадавню історію слов’ян і їхніх предків, про кіммерійців, готів, скіфів та інші народи, причетні до нашої історії. Також говорили про кордони Галичини, національні проблеми Австро-Угорщини і Європи, ставлення до юдеїв і жидів у давнину й у новий період, про джерела з генеалогії.

У відділі абонемента гості побачили багато знайомих видань, цікавилися поповненням фондів сучасною продукцією наших видавництв, оцифруванням фондів та ін.

На завершення екскурсії відвідувачі отримали буклет про бібліотеку, виданий до 80-річчя ЛОУНБ. Натомість бібліотека отримала дуже потрібну техніку для видавничих потреб.

Гадаємо, у бізнесменів тепер складеться набагато виразніше уявлення про сучасну бібліотеку.

 

 

 

 

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday803
mod_vvisit_counterYesterday1147
mod_vvisit_counterThis week6600
mod_vvisit_counterLast week5780
mod_vvisit_counterThis month33454
mod_vvisit_counterLast month29400
mod_vvisit_counterAll days4234932

We have: 13 guests online
Your IP: 3.85.38.100
 , 
Today: бер. 29, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер