Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Майстер-клас з виготовлення різдвяних прикрас за участю соціальної групи Львівського міського територіального центру
Вівторок, 12 грудня 2023, 14:58

8 грудня у відділі мистецької літератури відбувся майстер-клас з виготовлення різдвяних прикрас за участю соціальної групи Львівського міського територіального центру під керівництвом Юлії Клим. Як ви думаєте, коли ж найкраще готувати подарунки до Нового року? Безпосередньо перед самим святом? Чи правильно занурюватися з головою, бігати магазинами або шукати цілими днями і ночами щось в інтернеті? Багато хто навіть не підозрює, що є безліч простих і невигадливих ідей, як зробити новорічні прикраси та ялинкові іграшки з підручних матеріалів. Єдине, що треба докупити (якщо у вас цього ще немає) – термоклей або клей-пістолет. Цей інструмент – незамінний помічник для всіх, хто займається творчістю і рукоділлям, чарівна паличка при створенні будь-якого декору. Дизайнерські штучки для декору ваблять, але і ціни на них іноді захмарні. Чому б не спробувати зробити прикраси для кімнати самим?

Саме тому ми вирішили спробувати самостійно створити кілька ялинкових прикрас. Для цього нам знадобились кольоровий папір (картон), олівці чи фломастери, ножиці канцелярські, одноразові пластикові скляночки, вирізані фігурки санти, ялинки чи сніговичка і щось, що нагадувало б сніг. Хід роботи був досить цікавим, а результат вразив усіх. Адже кожен мав змогу отримати масу позитивних емоцій та помилуватись декорацією, яка стала окрасою для домівки кожного учасника.

Завершився майстер-клас презентацією робіт.

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday461
mod_vvisit_counterYesterday808
mod_vvisit_counterThis week9855
mod_vvisit_counterLast week12324
mod_vvisit_counterThis month2813
mod_vvisit_counterLast month37481
mod_vvisit_counterAll days4277404

We have: 3 guests online
Your IP: 18.225.35.81
Mozilla 5.0, 
Today: трав. 04, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер