Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Ми і довкілля
Понеділок, 22 серпня 2022, 13:06

19 серпня у відділі мистецької літератури відбувся круглий стіл «Ми і довкілля». У своєму вступному слові соціолог Юлія Клим підкреслила проблеми дбайливого ставлення до природи, охорони навколишнього середовища, охорони здоров’я, поліпшення екологічної ситуації, яка є досить актуальною для України і всієї планети, розглянула, які зміни відбулись у взаємовідносинах людини і природного середовища. Продовженням заходу була книжково-ілюстративна виставка.

Відкриваючи тематичну виставку «Без любові до природи, людина не може бути митцем», завідувач відділу мистецької літератури п. Надія Письменна представила видання, в яких розкриваються дивовижні подорожі у світ творчих відкриттів та художнього вираження, що збагачують наше життя. Особливо було відзначено, що у різних видах і жанрах образотворчого мистецтва, яке ґрунтується на загально художніх законах творчості, існують своя специфіка, особливості, що характерні тільки для відповідного виду мистецтва.

Під час роботи заходу діяла творча майстерня з показом вирощування екорослин на прикладі гороху і кожен бажаючий міг навчитися посадити його.

Важливість цього заходу полягає у прищепленні любові до такої продукції, тому що в ній є в наявності найбагатший склад мікроелементів, вітамінів та дотримується правильна її обробка. Такі екопродукти набагато смачніші, адже в них відсутні різноманітні харчові добавки. З інформацією можна ознайомитись на сайті бібліотеки та приймати участь у наших заходах.

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday1276
mod_vvisit_counterYesterday1147
mod_vvisit_counterThis week7073
mod_vvisit_counterLast week5780
mod_vvisit_counterThis month33927
mod_vvisit_counterLast month29400
mod_vvisit_counterAll days4235405

We have: 16 guests online
Your IP: 18.209.229.59
 , 
Today: бер. 29, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер