Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

«Місто зі змістом»
Четвер, 24 червня 2021, 15:05

23 червня у великій читальній залі відбувся літературно-мистецький вернісаж, на якому було презентовано першу персональну фотовиставку Оксани Бондар – народної мисткині, поетеси та провідного методиста з естетичного виховання та народних традицій при Львівському обласному центрі народної творчості.

Творчий захід розпочав директор бібліотеки Іван Сварник: «Нам дуже приємно експонувати у стінах нашої бібліотеки таку мистецьку виставку, яка розповідає про наше прекрасне місто. Це погляд людини, яка його любить різним, любить під дощем, любить під сонцем. Тут є і старий Львів, і сучасні промислові райони, а в тому і полягає весь шарм нашого міста. Ця виставка показує нам різноманітність нашого Львова, його багату архітектуру, його природу і людей».

Зворушливу атмосферу створила модератор Віра Олеш – журналістка, поетеса та майстриня-хусткувальниця, яка провела зустріч у форматі вільної розмови про внутрішній світ авторки, її здібності.

Душевності та ліричності заходу надали музичні композиції дуету «Берегиня» у складі Марії Савчук та Ірини Дуванової, а також барда-музиканта Олександра Свєтогорова. Вони виконали низку пісень на вірші Віри Олеш, музику до яких написав композитор Ігор Майор. У залі панувала атмосфера справжнього свята. На згадку про зустріч відбулася традиційна фотосесія.

Фотовиставка Оксани Бондар «Місто зі змістом» відкрита для всіх охочих з червня по серпень у всі дні, крім суботи і неділі, з 10.00 до 18.00 години у великій читальній залі.